ЛІНГВОКУЛЬТУРНЕ КОДУВАННЯ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ МЕМОРАНДУМІВ БАРАКА ОБАМИ 2009–2015 рр. - Денисюк, Ю.І. (Studia Philologica, 2017)
У статті увага зосереджена на розгляді лінгвокультурного кодування президентських меморандумів Барака Обами (2009–2015). Запропоновано поділ досліджуваних текстів на п’ять тематичних груп, обґрунтовано наявність різних лінгвокультурних кодів у президентських меморандумах Барака Обами, що належать до різних тематичних груп. Для виокремлення лінгвокультурних кодів застосовується метод контент-аналізу.