ТЕОРІЯ ГРИ В ЖАНРІ АНГЛОМОВНИХ ТЕЛЕДЕБАТІВ - Кукса, І.М. (Studia Philologica, 2017)
У статті проаналізовано інтегральні та диференційні принципи комунікативного планування мовленнєвої взаємодії учасників теледебатів. Фокус уваги зосереджено довкола комунікативних стратегій і тактик модератора президентських теледебатів.