СТРУКТУРА АППОЗИТИВНИХ КОНСТРУКЦІЙ З УЗАГАЛЬНЮВАЛЬНИМ ЕЛЕМЕНТОМ У ДАВНЬОАНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ - Зінченко, Г.Є. (Studia Philologica, 2016)
У статті розглянуто структурні характеристики аппозитивних конструкцій англійської мови VII–XI ст., у яких один з аппозитивів має узагальнювальне значення. Структуру аппозитивів, реалізованих іменними фразами, об’єднаними сурядним зв’язком, проаналізовано відповідно до різних підходів у межах генеративного синтаксису.