ФУНКЦІОНАЛЬНО-ПРАГМАТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ІНТРОДУКТИВНОЇ ЧАСТИНИ АМЕРИКАНСЬКОГО СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО ЕСЕ - Торговець, Ю.І. (Studia Philologica, 2016)
Стаття присвячена дослідженню функціонально-прагматичних особливостей інтродуктивної частини текстів соціально-політичного есе американської лінгвокультурної традиції початку ХХІ ст. Особливу увагу приділено аналізу основних функцій інтродуктивної частини текстів СПЕ та способів реалізації кожної з них.